Verzenden en retourneren

VERZENDKOSTEN
Alle producten worden per brievenbuspakje (€ 5) verzonden.
De verzendkosten worden berekend in het winkelmandje.

LEVERTIJDEN
Al mijn ringen worden volledig met de hand gemaakt. Na een succesvolle bestelling wordt jouw ring binnen 5 werkdagen aangeboden aan de bezorgdienst (PostNL).

RETOURNEREN
Is het product toch niet wat je er van had verwacht, stuur dan een berichtje via het contactformulier. Je krijgt hierna een bevestigingsmail met meer informatie over het retourneren van je aankoop. De verzendkosten die je  maakt zijn voor eigen rekening. Nadat ik het product heb ontvangen stort ik het aankoopbedrag terug op je rekening.
Om je aankoop te kunnen retourneren, moet het product zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen; in de originele verpakking en verzenddoos. Mocht je hier vragen over hebben, neem ook dan contact met mij op via het contactformulier.

BESCHADIGING
Is je ring beschadigd tijdens het transport, vervelend, maar laat dit mij dan direct weten! Mail een foto van het beschadigde product, zodat ik dit kan communiceren met het postbedrijf.  Daarna stuur ik je een nieuwe ring toe. De beschadigde ring dient retour gezonden te worden volgens bovenstaande informatie.