Maatwerk

Het kan natuurlijk zo zijn dat je net wat anders zoekt dan de ringen binnen mijn huidige collectie. Geen probleem, want hand- en maatwerk zijn juist mijn specialiteit.

Heb je een speciaal verzoek, grof of ruw idee? Laat mij dit dan weten! Vul het contactformulier in of benader me via Facebook. Vervolgens gaan we samen aan de slag om jouw persoonlijke ring te ontwerpen. Ik kijk uit naar je gave idee├źn!

Anderen gingen je voor. Bekijk hieronder de ringen die ik in opdracht maakte.


OPDRACHT VOOR MARTIN, APRIL 2021

Bij deze ring was de vraag vanuit de klant of ik een zigzag-patroon in het ontwerp kon verwerken. Het resultaat is is een driedelige ring van Afrikaans Mopane en Ebbenhout. Het zigzag-patroon is ingelegd koperdraad.

OPDRACHT VOOR JULIEN, MAART 2021

Voor deze klant maakte ik een ring gebaseerd op zijn grote passie; de gitaar. In deze zegelring van Brown Ivoryhout is een stalen gitaarsnaar inclusief snaaroog verwerkt. Het hout is gekozen vanwege zijn kleur. Deze komt overeen met de gitaar.

OPDRACHT VOOR MARNIX, MAART 2021

Van deze klant ontving ik een zilveren zegelring met daarin een Lapis lazuli natuursteen. De vraag was of ik de steen kon inleggen in een ring van Zebranohout.