Over

Mijn naam is Benjamin Murck en ik ben Ringman. Met onwijs veel passie en liefde voor hout maak ik handgemaakte houten ringen. Graag leg ik je uit waarom ik doe wat ik doe.


Waarom maak ik?
Ik steek graag de handen uit de mouwen. Er is niets toffer dan van niets iets te maken. En dat allemaal in je eigen tempo, precies zoals je het voor je ziet en van niemand afhankelijk. Wanneer ik met mijn handen bezig ben voelt dat voor mij als ultieme vrijheid.

Waarom maak ik ringen?
Ik ben gek op het dragen van ringen! Mijn verzameling is inmiddels, uhm, aardig groot. Toch miste ik altijd iets bij de zoektocht naar een nieuw gezinslid. Toen ben ik ze zelf maar gaan maken. Dat liep uit de klauwen en dat werd de start van Ringman.

Waarom maak ik ringen van hout?
Dankzij mijn fantastische ouders heb ik al vanaf jonge leeftijd de pracht en kracht van de natuur mogen leren kennen. En één ding werd me al snel duidelijk: het liefst ben ik zo vaak mogelijk omringd door bomen. Mijn waardering voor hout, in al zijn diversiteit, zit diep. Voor mij is ieder stukje hout een juweel en het is dan ook niet voor niets dat ik er met veel passie en liefde ringen van maak.